Waar kunnen wij u mee helpen?

Buurtsportcoach

Mijn naam is Martin Breas en ik ben de Buurtsportcoach voor volwassenen in de Schilderswijk. De naam sportcoach klinkt misschien wat heftig maar mijn doel als Buurtsportcoach is om de bewoners van de Schilderswijk mee te geven dat bewegen een (groot) effect kan hebben op de gezondheid. Ik help je graag om samen te bedenken welke beweegvorm het beste bij jou past. Of dit nu wandelen, yoga, fitness, voetbal, zwemmen of wat dan ook is.

Op donderdag van 11.00 uur tot 12.30 uur houd ik spreekuur bij SHG gezondheidscentrum De Koning. Daarnaast werk ik in Buurtcentrum De Mussen. Hier hebben alle buurtbewoners toegang tot een breed aanbod aan beweegactiviteiten. We hebben:

  • Wandelgroepen waarin we samenwerken met de Nationale Diabetes Challenge van de Bas vd Goor Foundation
  • Een fitness waar beweegdeskundigen je op een hele rustige manier leren omgaan met de apparaten
  • Verschillende lessen in yoga, pilates en zumba. Er zijn lessen speciaal alleen voor vrouwen en mannen maar ook lessen waar iedereen aan mee kan doen.

We zijn constant aan het vernieuwen en horen altijd graag van de deelnemers wat ze willen en passen dit ook hierop aan.

Naast het beweegaanbod ben ik er ook om je te informeren over alles wat met bewegen en gezondheid te maken heeft. Dit doe ik samen met mijn collega’s bij De Mussen.

Wil je meer weten over het beweegaanbod en wat ik voor je kan betekenen? Maak dan een afspraak op donderdag via de doktersassistente (070 388 6902).

Ik hoop je snel te zien.

Martin Breas Buurtsportcoach sport en bewegen Schilderswijk

Openingstijden