Fysiotherapie met aandacht

In verband met het coronavirus zijn onze fysiotherapeuten alleen in de praktijk om medisch noodzakelijke zorg te verlenen. De fysiotherapeuten zijn wel bereikbaar voor een videoconsult of telefonisch consult. Net als fysieke consulten komen deze consulten ten laste van het aantal behandelingen binnen uw zorgverzekering.

U kunt telefonisch of via de mail een afspraak maken.

De fysiotherapeut luistert naar de reden van uw komst en uw wensen tot verbetering. Hij of zij kijkt samen met u naar uw situatie en mogelijkheden. Met adviezen en oefeningen helpt de fysiotherapeut u te (blijven) bewegen.

Medewerkers

Mevr. G.J. Lugtenburg - Scheper
Fysiotherapeut

Specialisaties:

 • COPD fysiotherapie
 • Claudicatio intermittens (etalagebenen)
 • Kwetsbare ouderen
Dhr. M.A. Verhagen
Fysiotherapeut/Psychosomatisch fysiotherapeut

Openingstijden

Meer informatie

 • Om een indruk te krijgen van uw gezondheidsprobleem zal het eerste contact voornamelijk bestaan uit een gesprek om inzicht te krijgen in uw klachten. Welke factoren spelen mee bij het ontstaan van deze klachten en wat zou u graag willen verbeteren?

  Daarna volgt een lichamelijk onderzoek om te zien hoe u beweegt en welke bewegingen niet meer gaan zoals gewoonlijk. Vervolgens wordt in samenspraak een behandelplan opgesteld en krijgt u oefeningen en/of adviezen.
  Wij verzoeken u vriendelijk om bij uw eerste afspraak het volgende mee te nemen:

  • uw verzekeringspasje
  • uw identiteitsbewijs
  • een handdoek (voor uw eigen hygiëne)
  • eventueel de verwijsbrief van uw arts
 • De SHG heeft een contract afgesloten met alle zorgverzekeraars. Indien u aanvullend verzekerd bent, zullen uw behandelingen vergoed worden door de verzekeraar.
  Wij adviseren u goed na te gaan welk aanvullend pakket u heeft afgesloten en hoeveel behandelingen fysiotherapie vergoed worden.

  Bent u niet aanvullend verzekerd voor fysiotherapie maar wilt u toch behandeld worden? Dat kan. U ontvangt dan een rekening van ons.

  Tarieven

  Zitting fysiotherapie €35,-
  Zitting fysiotherapie aan huis €50,-
  Consult fysiotherapie op verzoek van arts €60,-
  Consult fysiotherapie aan huis op verzoek van arts €75,-
  Screening, intake en onderzoek €50,-
  Screening, intake en onderzoek aan huis €60,-
  Intake en onderzoek na verwijzing door arts €50,-
  Intake en onderzoek na verwijzing door arts aan huis van patiënt €65,-
  Medical Taping (materiaalkosten)
  Easytape 0,5 meter €2,50
  Rol Easytape €15,-
  Dynaband per meter €4,50
  Niet nagekomen afspraak fysiotherapie €35,-

   

  Alle genoemde prijzen zijn per zitting en geldig van 1 januari t/m 31 december.

  Mocht u verhinderd zijn voor een reeds gemaakte afspraak dan verzoeken wij u deze afspraak minimaal 24 uur van tevoren af te bellen. Belt u niet tijdig af, dan zijn wij helaas genoodzaakt de gereserveerde tijd persoonlijk bij u in rekening te brengen. Deze rekening kunt u NIET declareren bij uw zorgverzekeraar.

 • U kunt rechtstreeks naar de fysiotherapeut. U heeft dus geen verwijsbrief nodig van uw huisarts. Dat heeft voordelen. Zo komt u direct bij de specialist op het gebied van bewegen terecht en u kunt gelijk aan uw herstel werken.

  De fysiotherapeut informeert uw huisarts zodat hij of zij een centrale rol blijft vervullen. Als u dit niet wilt, zullen wij uw wens uiteraard respecteren.

  Als u besluit rechtstreeks naar één van onze fysiotherapeuten te gaan, dan zal deze eerst een zogenaamde screening uitvoeren. Dit betekent dat hij/zij eerst vaststelt of u bij de fysiotherapeut aan het juiste adres bent voor uw gezondheidsklacht.

  Behandeling aan huis

  Wij behandelen ook aan huis. Hiervoor is een specifieke verwijzing van huisarts of specialist nodig.

 • Hier kunt u de informatiefolder fysiotherapie downloaden voor alle belangrijke informatie over uw behandeling.