Start dropdown content
sluiten

Herhaalrecept

U kunt hier eenvoudig een herhaalrecept aanvragen:

Einde dropdown content, druk om terug te keren naar de buttonrij
Start dropdown content
sluiten

Stel een vraag

U kunt ons digitaal vragen stellen, dit noemen wij een e-consult. Hieronder kunt u kiezen uit 2 opties, een e-consult via MijnGezondheid.net (dit is de meest veilige optie!) of een vraag stellen door middel van een webformulier dat u kunt invullen.

Om de eerste optie te kunnen kiezen moet u aangemeld zijn bij MijnGezondheid.net en DigiD met SMS-functie hebben. U kunt ook gebruik maken van de DigiD app op uw smartphone (DigiD voor iPhone, DigiD voor Android).

Of u aangemeld bent kunt u eenvoudig controleren door de eerste optie te kiezen en proberen in te loggen met uw DigiD inloggegevens.
Lukt dit niet dan u kunt zich hier bij MGN aanmelden.

Ik wil meer informatie over MGN

Einde dropdown content, druk om terug te keren naar de buttonrij

Over ons

U heeft bij ons uw eigen huisarts. Bij afwezigheid van uw eigen huisarts, kunt u terecht bij een van de andere huisartsen.

Als u ons belt, kies dan voor de mogelijkheid om teruggebeld te worden. U hoeft dan niet lang in de wacht te staan. U wordt teruggebeld wanneer het u uitkomt.

U kunt ook een afspraak maken via de website. Hier maakt u rechtstreeks een afspraak in de agenda van uw eigen huisarts. Ook is er de mogelijkheid om via de website een vraag te stellen aan uw huisarts.

Op de foto, van links naar rechts, huisartsen Backus, Voogt en Linzer

 

Patiëntenstop per heden: Op dit moment kunnen wij helaas geen nieuwe patiënten meer aannemen. Mocht u hierover vragen hebben neem dan contact met ons op.

 

 

Wij zijn NHG-geaccrediteerd voor de reguliere huisartsenzorg. Wij voldoen aan de landelijk vastgestelde normen en werken continu aan kwaliteitsverbetering.

Medewerkers

Dhr. J.L.M Backus
Huisarts
Dhr. B. Linzer
Huisarts
Mevr. A.K. Voogt
Huisarts
Mevr. L. Brouwer
Waarnemend huisarts
Mevr. M.F.M.G. Asselman - van Hoof
Praktijkverpleegkundige Diabetes en Astma/COPD
Mevr. S. Splinter
Praktijkverpleegkundige Diabetes
Mevr. K. Drijkoningen
Praktijkverpleegkundige Ouderenzorg en COPD/astma
Dhr. W. Bakker
Praktijkondersteuner GGZ
Mevr. E. Lever
Praktijkondersteuner GGZ
Mevr. F. Fadlaoui
Hoofdassistent
Mevr. M. Mast
Doktersassistent
Mevr. C. Mohammadi
Doktersassistent
Mevr. J. Raghoebar
Doktersassistent
Mevr. I. el Boustati
Doktersassistent
Mevr. L. Maat
Doktersassistent

Openingstijden

Handig om te weten

Consult

Een consult bij uw huisarts is alleen mogelijk op afspraak en duurt gemiddeld 10 minuten. Als u meerdere vragen heeft of  met meerdere personen komt, heeft u waarschijnlijk meer tijd nodig. Wij verzoeken u dit bij de assistente aan te geven zodat wij u optimaal kunnen helpen. Een telefonisch consult met uw huisarts is bedoeld voor een korte vraag of om en uitslag op te vragen. U kunt bellen met de assistente om een terugbelafspraak met de dokter te maken. Het is vaak makkelijker om gebruik te maken van de optie ‘stel een vraag’. Soms is het moeilijk uw gezondheidstoestand telefonisch te beoordelen. Een persoonlijke afspraak om op het spreekuur te komen kan daarom alsnog nodig zijn om u optimaal te helpen.

Huisbezoek

Mocht u niet in staat zijn om op het spreekuur te komen, dan kan de huisarts natuurlijk bij u thuis langskomen. De visites aan huis worden meestal tussen de middag afgelegd. Wij adviseren u om indien mogelijk altijd naar de praktijk toe te komen omdat in de praktijk betere onderzoeks- en behandelingsmogelijkheden voor u aanwezig zijn. We verzoeken u vriendelijk om vóór 12:00 uur een huisbezoek aan te vragen.

Uitslagen opvragen

In het algemeen wordt de uitslag van uw onderzoek door de huisarts persoonlijk aan u meegedeeld. Vriendelijk verzoek om vóór 12:00 uur een telefoongesprek met uw huisarts aan te vragen. Uw huisarts belt u dan tussen 13:30 – 15:30 uur terug.

Artsen in opleiding

In ons gezondheidscentrum worden artsen opgeleid. Zij worden gesuperviseerd door de huisartsen. Als u graag uw eigen huisarts wilt spreken, verzoeken wij u vriendelijk om dit bij het maken va de afspraak aan te geven.

Meer informatie

 • Tussen 17:00 en 8:00 uur is de praktijk gesloten.

  Voor spoedeisende klachten in de avond, nacht en in het weekend kunt u contact opnemen met de huisartsenpost (SMASH): 070 346 96 69.

  SMASH is een samenwerkingsverband van alle huisartsen in Den Haag, Leidschendam, Rijswijk, Voorburg, Voorschoten en Wassenaar. De SMASH regelt spoedeisende huisartsenhulp buiten kantoortijden. Iedere dag tussen 17:00 uur ’s avonds en 8:30 uur ’s morgens; gedurende het hele weekend en op alle erkende feestdagen.

  U krijgt altijd eerst een ervaren doktersassistente aan de lijn. Zij zal vragen naar uw naam, adres, postcode, geboortedatum en verzekering. Zorg dus dat u deze gegevens bij de hand heeft. Zij zal ook vragen naar uw klachten en beoordelen of het noodzakelijk is dat u gezien wordt door een huisarts.

  U moet altijd bellen, u kunt niet zonder afspraak naar de huisartsenpost.

  Meer informatie over de SMASH vindt u op de website van SMASH.

 • Indien u bij verhindering een afspraak niet 24 uur van te voren afzegt, zijn wij helaas genoodzaakt het tarief dat voor deze afspraak geldt bij u in rekening te brengen.

  Let op! Helaas kunt u dit bedrag niet declareren bij uw zorgverzekeraar dus wees op tijd met het doorgeven van een verhindering. Deze regeling geldt voor  de afspraken met de huisartsen, praktijkondersteuners, praktijkverpleegkundigen en doktersassistenten.

  Tarieven

  Niet nagekomen afspraak € 20,00
  Medische verrichting kostprijs*

   

  *Deze prijs is gelijk aan het tarief dat we met de zorgverzekeraar zijn overeengekomen (meer informatie verkrijgbaar bij de assistente).

 • Voor het goed functioneren van de praktijk zijn de doktersassistenten onmisbaar. De doktersassistente heeft een specifieke beroepsopleiding  gevolgd en heeft een beroepsgeheim.

  Hierdoor kunt u bij hen terecht met algemene en specifieke gezondheidsvragen en kunnen zij op grond van de door u verstrekte gegevens informeren en adviseren. Zij zullen u soms enkele vragen stellen om een inschatting te maken voor verdere benodigde behandeling. Huisarts en assistente werken nauw samen en hebben regelmatig overleg.
  Ook verricht de assistente een aantal medische handelingen:

  • Tussentijdse bloeddrukcontrole
  • Aanleggen van een verband en het beoordelen van verwondingen
  • Oren uitspuiten
  • Suiker/Hb-controle
  • Hechtingen verwijderen
  • Aanstippen van wratten
  • Urine onderzoek
  • Injecties
  • Uitstrijkjes in het kader van het bevolkingsonderzoek

  Onze centrumassistenten zijn:

  • Mevr. F. Afenich
  • Mevr. F. Fadlaoui
  • Mevr. J. Raghoebar
  • Mevr. H. Polat
  • Mevr. C. Bierhuizen
  • Mevr. C. Mohammadi

   

 • Een praktijkondersteuner (POH) of -verpleegkundige is deskundig om chronisch zieke patiënten te begeleiden, in overleg met de huisarts. Patiënten worden hierdoor regelmatig en uitgebreid gecontroleerd.

  De begeleiding van patiënten met diabetes gebeurt door de POH of praktijkverpleegkundige in samenwerking met de eigen huisarts. De POH verzorgt de controles van onder andere uw suikerspiegel, uw nierfunctie, uw cholesterol, uw bloeddruk en uw gewicht. Waar nodig wordt uw medicatie aangepast. Tevens begeleidt de POH bij het aanpassen van de levensstijl.

  Ook bij patiënten met astma of COPD verzorgt de POH de controles en begeleiding. Dit gebeurt aan de hand van vraaggesprekken en het uitvoeren van een eventueel longfunctieonderzoek.

  Bij cardiovasculair risicomanagement worden patiënten begeleid die een hart of vaatziekte hebben (gehad), dan wel patiënten die een hoger risico lopen op hart en vaatziekten.
  Bij de ouderenzorg houdt de POH overzicht en stemt zij de zorg en dagbesteding af met de betrokken zorgverleners.

  Een verwijzing via uw huisarts is hierbij noodzakelijk.

 • Bij het vermoeden van problematiek op het geestelijk vlak, bijvoorbeeld depressieve- , angst- of rouwproblemen, kan de huisarts u naar de praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) verwijzen voor een kennismakingsgesprek.

  In dit gesprek zal samen met u bekeken worden welke problemen er spelen en welk behandelaanbod of therapie het beste bij u past. De behandeling vindt altijd plaats in overleg met uw huisarts en kan bestaan uit een aantal gesprekken.

  Daarnaast kan de POH GGZ beoordelen of er specialistische hulp moet worden ingeschakeld, zoals bij GGZ organisaties, vrijgevestigde psychiaters of eerstelijns psychologen.

  Een verwijzing via uw huisarts is hierbij noodzakelijk.

Thuisarts.nl

Zoekt u specifieke informatie over gezondheid en ziekten?

Voor medische informatie verwijzen wij u graag door naar de website Thuisarts.nl.
Thuisarts.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over gezondheid en ziekten.

Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar op zoek bent

Apotheek.nl

Zoekt u specifieke informatie over medicijnen?

Voor informatie over medicijnen verwijzen wij u graag door naar de website Apotheek.nl.
Apotheek.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over medicijnen.

Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar op zoek bent